«La revolta de la Catalunya Hispana»

124.jpg

Barcelona, 30 de setembre. Diverses organitzacions patriotes (D’Espanya i Catalans, Somatemps, Españoles de a Pie…) convoquen una manifestació que hi anirà des de Plaça Urquinaona fins a la Plaça Sant Jaume. Societat Civil Catalana es desmarca perquè, segons diuen, «no és hora de sortir al carrer». Nosaltres els hi traduïm: El PP no recolza aquesta mobilització i per tant SCC no s’adhereix a l’event. La realitat, però, supera les previsions i milers de catalans surten al carrer a defensar la hispanitat de Catalunya i a condemnar el cop d’Estat separatista de la Forcadell, l’ANC, Òdium Cultural, Cocomotxo i companyia.

1rad.jpgBarcelona, 3 d’octubre. Les CUP i sindicats d’extrema esquerra convoquen, en teoria, una vaga general a Catalunya. El que es produeix, però, no és una vaga sinó un tancament patronal, amb empreses que, directament, no donen opció a treballar als seus empleats. Alguns treballadors altament oprimits pel govern…

Ver la entrada original 591 palabras más

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s